Πασχαλοσουπίτσα από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το Πάσχα για εμάς τους Χριστιανούς πλησιάζει και τι καλύτερο από ένα καινούργιο βιβλιαράκι να διαβάσουμε παρέα με τα πιτσιρίκια μας τις ημέρες των διακοπών μας!Η '' Πασχαλοσουπίτσα'' του Γιώργιου Λεμπέση, είναι ένα πολύ έξυπνο βιβλίο που καταφέρνει να συνδυάσει το μήνυμα και την ουσία της Ανάστασης με μία αστεία ιστορία που διαδραματίζεται  από την γνωστή παρέα της Βυθούπολης!..

Για το διάβασμα τρελαινόμαστε οικογενειακώς… Βλέπετε φρόντισα να τους μεταδώσω την αγάπη μου για τα βιβλία από όσο ήταν πολύ μικρά, και νομίζω πως μέχρι ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερα!




Έτσι όταν έφτασε σπίτι μας το βιβλίο ''Πασχαλοσουπίτσα'' του Γιώργου Λεμπέση, είχαμε χαρές και πανηγύρια!!! Μαμά, άσε ότι άλλο κάνεις και έλα να μας το διαβάσεις τώρα αμέσως!!! Τέτοια ανυπομονησία! Και φυσικά η μαμά δεν τους χάλασε χατήρι…

Ένα ευχάριστο βιβλίο με υπέροχη ολοζώντανη εικονογράφηση, την οποία έχει επιμεληθεί ο Θοδωρής Τιμπιλής, γεμάτο χιούμορ και δράση που αγάπησαν αμέσως τα παιδιά μου! Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε μία γεύση του βιβλίου πατώντας εδώ.







ευχαριστούμε τις εκδόσεις Ψυχογιός 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου