Τα δικά μου μονοπάτια στους Δρόμους της Ανατολής


Τα δικά μου μονοπάτια στους Δρόμους της Ανατολής είναι ένα βιβλίο που το έλαβα αρχές του μήνα για να με ταξιδέψει στη Σμύρνη και γενικά στην ανατολή
Οι δρόμοι της ανατολής της Ειρένα Ιωαννίδου - Αδαμίδου με ταξίδεψε σε όμορφα μονοπάτια

σκιαγραφεί πλήρως και εκτενώς την ψυχολογία των ηρώων και τις σχέσεις μεταξύ τους,δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα πλοκή

..  Βέβαια έχει δύο κορυφαίες σκηνές για μένα μία την περιγραφή της καταστροφής της Σμύρνης από τον γέροντα και μία από το μέτωπο της μάχης..αλλά κατά τα άλλα είναι ένα καθαρά ερωτικό μυθιστόρημα..Πολύ έξυπνο και πρωτότυπο η χρήση της κυπριακής και της μικρασιάτικης κουλτούρας όπως και οι τόσοι πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες..!!





Ένα εξαιρετικά καλογραμμένο οικογενειακό έπος το οποίο διαδραματίζεται από το 1876 ως το 1924. Οι ανατροπές και η ωραία γραφή της συγγραφέως κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Χαιρόμουν να το διαβάζω ..



Το 1876 ο Βασίλης Παπαμάρκος είναι έξι ετών, όταν ένα τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την οικογένειά του. Η ψυχική δύναμη, το πείσμα και το κοφτερό μυαλό του θα του ανοίξουν νέους δρόμους. Τολμηρή δουλειά, επίμονο αγώνα και ανθρωπιά θα εκπληρώσει τα μεγάλα του όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Τα χτυπήματα της μοίρας και τα ιστορικά γεγονότα πολλές φόρες όμως θα ανατρέψουν τα σχέδιά του. 


Στους "Δρόμους της Ανατολής", οι ήρωες συναντώνται και δημιουργούν σχέσεις ζωής, που δυναμώνουν στο πέρασμα του χρόνου.


Θα το βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα σε πολύ χαμηλή τιμή.




Ένα πολύ ωραίο δώρο μπορείτε να κάνετε σε μια φίλη σας 
Σας το συνιστώ

ευχαριστώ την ευγενική χορηγία Τις εκδόσεις Διόπτρα












Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου